La millor i més nova literatura actual, a la Biblioteca Municipal de Miramar

NovetatsOctubre

 

La nostra Biblioteca torna a obrir les seues portes el dilluns 5 d’octubre amb el seu horari habitual, i ho fem incorporant les últimes novetats editorials al nostre fons bibliogràfic, que compta amb més de 5.500 títols.

Entre els últims llibres que hem adquirit destaquen les últimes novel.les de la sèrie Millenium: Lo que no te mata te hace más fuerte, de David Lagercrantz, i de la sèrie Grey, de E.L. James. Així mateix, ja tenim el gran best-seller de la temporada, la novel.la de la que tot el món parla: La chica del tren, de Paula Hawkins. Per altra banda també teniu a la vostra disposició la novel.la que ha guanyat el premi Fernando Lara, El último paraiso, d’Antonio Garrido. Els amants de la novel.la històrica, que sabem que sou molts, també teniu ja disponible el llibre guanyador de l’utima edició del Premi de Novel.la Històrica Fernando X El Sabio, Una pasión rusa, de Reyes Monforte. Si us agrada la novel.la romàntica, tenim A flor de piel, de Javier Moro, mentre que també us espera un gran llibre, La luz que no puedes ver, d’Anthony Doerr, Premi Pulitzer 2015. Finalment, en valencià hem incorporat el Premi Enric Valor: El metge del Rei, de Joan Olivares, i la gran revelació de la temporada, El secret de Vesalius, una novel.la del valencià Jordi Llobregat que va a ser traduïda en 18 paisos.

Recordeu que en l’apartat novetats d’aquesta mateixa pàgina web pots consultar el llistat complet dels últims llibres que hem incorporat a la Biblioteca Municipal de Miramar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s