Premis Planeta, Carlos Ruiz Zafón, Arturo Pérez-Reverte, Premi Tusquets… les últimes novetats, ja en la Biblioteca de Miramar

novetatsdesembre2016

La Biblioteca Municipal de Miramar ja compta amb les novetats editorials més destacades dels últims mesos, recentment editades i a disposició dels usuaris. Per una banda, els Premis Planeta de 2016: Todo esto te daré, de Dolores Redondo i El asesinato de Sócrates, de Marcos Chicot, obra finalista. Cal recordar que Dolores Redondo és l’autora de la trilogia del Baztán, que també tenim en la nostra Biblioteca, mentre que Marcos Chicot és autor de les grans novel.les La hermandad i El asesinato de Pitágoras, les dos també disponibles en la Biblioteca Municipal.

Per altra banda, també hem adquirit l’últim llibre d’Arturo Pérez-Reverte, Falcó, una història d’espionatge en la línea dels seus millors treballs. Així mateix, els amants de la literatura de Carlos Ruiz Zafón ja poden llegir el llibre que tanca la seua tetralogia, que porta venuts més de 10 milions d’exemplars en tot el món: El laberinto de los espíritus. També tenim la novel.la guanyadora del Premi Tusquets, La gran ola, de Daniel Ruiz García.

En novel.la juvenil, l’últim llibre de la supervendes valenciana Laura Gallego, Omnia, així com El joc de pensar, de Tobies Grimaltos. En quant als llibres en valencià, hem incorporat el Premi Blai Bellver de Narrativa de la Diputació de València: Cinc cadàvers, d’un dels escriptors més llegits en llengua valenciana, Josep Franco.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s